Dieta cu care Anda Adam a slăbit 6 kg într-o lună

Anda Adam a reușit să slăbească 6 kilograme într-o lună ținând o dietă care poartă numele de Nalep. Pe tot parcursul curei poți mânca absolut orice, dar cu condiția să renunți la sare și zahăr. Cântăreața a combinat dieta cu exercițiile la sală, iar rezultatele sunt incredibile.

„Alerg după copil, fac sport și țin o dieta interesantă, care se numește Nalep și pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni. Eu am reușit să dau jos 6 kg într-o lună, mâncând orice, dar fără sare și fără zahăr”, a povestit vedeta în urmă cu câțiva ani.

“Dieta se numește Nalep și este a unui medic italian, pe nume Antonio Trombetta. După ce Anda m-a văzut că am slăbit 14 kg în 2 luni, a vrut și ea. Eu am vorbit cu medicul, le-am făcut legătura, și el i-a făcut Andei regimul personalizat pe un an întreg. E un regim individual, mai ales ca ea face foarte multa sala și trebuie sa alterneze proteinele. Ea mănâncă practic orice, important e ca mănâncă fără sare și fără zahăr. Medicul explică faptul că în orice aliment există aceea cantitate de sare necesară organismului nostru. Anda a slăbit 6 kilograme, stă de o lună pe regim” a declarat prietena Andei Adam, potrivit EVZ.

Dieta Nalep este o dietă care nu se bazează pe înfometare, nu presupune nici calcularea caloriilor, porționarea strictă a alimentelor consumate și nici cântărirea acestora. Acest program de slăbire este, de fapt, un plan de nutriție personalizat pentru un stil de viață mai bun, cu o alimentație corectă.

Dieta Nalep cu care Anda Adam a slăbit 6 kg într-o lună constă în trei etape:

  1. Faza de slăbire, în care teoretic pierzi între 7 și 10 kg pe lună.
  2. Faza de menținere, în care se reintroduc treptat alimente nerecomandate în prima fază.
  3. Faza de educație, în care cei înregistrați în program primesc îndrumări pentru “reeducarea organismului pentru alimentare corectă și un mod de viață sănătos”.

Mai multe informații despre acest program de slăbire pe care Anda Adam l-a folosit, găsiți pe site-ul dedicat acestei diete.

CITEȘTE ȘI: Dieta DASH – Exemple de meniuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Back to top button